IMAGINEA ZILEI

IMAGINEA ZILEI Dacian Cioloș, pe bicicletă pentru a sprijini campania SOS Satele Copiilor

Published

on

Premierul Dacian Cioloș a pedalat timp de câteva minute, joi dimineață, pe o bicicletă statică instalată în holul unui hotel din București, alăturându-se astfel unui grup de sportivi care participă la Marriott Cycling Challenge.

“Nu am mai făcut asta de dimineață. Am reglat mai pe greu bicicleta”, a mărturisit premierul, care se afla la JW Marriott pentru a participa la deschiderea Bucharest Forum 2016.

FOTO: SOS Satele Copiilor/ Facebook

Evenimentul Cycling Challenge se desfășoară pentru a sprijini campania SOS Satele Copiilor.

”Misiunea SOS Satele Copiilor România începe atunci când un copil a pierdut dragostea și securitatea familiei sale biologice.Din acel moment, întreaga activitate a asociației pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea într-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Sprijinim astfel dezvoltarea naturală a copilului într-un mediu familial, ne asigurăm că au acces la educație și beneficiază de servicii medicale. Până în acest moment, peste 1000 de copii au beneficiat direct de sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor România și peste 15 000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS”, precizează organizația.

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version