NEWS

Kremlin: Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John şi i-a propus o întrevedere oficială

Published

on

Președintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John pentru a-și exprima disponibilitatea de a se întâlni cu el și a discuta „orice teme de interes” pentru celebrul muzician, a declarat joi purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, transmite Agerpres.

Cântăreţul britanic declarase anterior că doreşte să se întâlnească cu preşedintele rus pentru a discuta despre “atitudinea ridicolă” a acestuia în ceea ce priveşte drepturile persoanelor gay din Rusia.

După acea declaraţie, Elton John a fost victima unei farse telefonice, organizată de doi prezentatori ai unei emisiuni TV umoristice, care au pretins că erau preşedintele rus şi un translator al său.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, a dezvăluit pentru presa rusă că, de această dată, preşedintele Putin l-a contactat cu adevărat pe cântăreţul britanic, la telefon, şi l-a rugat să nu se simtă ofensat din cauza acelei farse.

Vladimir Putin a declarat, joi, că este dispus să se întâlnească cu Elton John – atunci când agendele lor de lucru le vor permite acest lucru – şi să discute “despre orice chestiune” care îl interesează pe starul britanic, a precizat Dmitri Peskov.

Rusia a fost aspru criticată pe plan internaţional din cauza legislaţiei sale care îi vizează pe homosexuali.

.

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version