NEWS

Agenția Națională de Presă AGERPRES a primit Premiul de Excelență la prima gală a Drepturilor de Autor și Drepturilor conexe

Published

on

Agenția Națională de presă a primit Premiul pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea cititorilor şi a clienţilor, la prima ediţie a Galei Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe, la categoria Mass-Media.

FOTO: Agerpres

Distincţia i-a fost înmânată directorului general adjunct al AGERPRES Claudia Nicolae.

“Aşa cum Agenţia Naţională de Presă AGERPRES apreciază drepturile de autor, proprietatea intelectuală, ar trebui ca fiecare dintre noi să considerăm proprietatea intelectuală o amprentă, o amprentă care trebuie respectată şi protejată pentru fiecare dintre noi”, a spus Claudia Nicolae.

Distincţia i-a fost înmânată directorului general adjunct al AGERPRES Claudia Nicolae.

La aceeaşi categorie, Mass Media, a fost premiată şi Societatea Română de Radiodifuziune, cu un premiu pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea ascultătorilor, distincţie care a fost primită de Mariana Milan, şef serviciu juridic din cadrul SRR.

Juriul care a decis premianţii i-a avut în componenţă pe Viorel Roş (Asociaţia Dreptul Proprietăţii Intelectuale) – preşedinte, Flavius Baias (decan, Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti) şi Mihai Acsinte (Chief Legal & Ethics Officer, Groupe Renault România).

Organizatorul Galei Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe este Legal Magazin iar parteneri – Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, compania BAYER, Editura Integral şi ELSA Bucureşti (The European Law Students Association). 

Click to comment

Trending

Exit mobile version