BUSINESS

Au început înscrierile pentru programul de calculatoare pentru săraci „Euro 200”. În ce condiţii te poţi înscrie

Published

on

Elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, care au până în 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 de lei pe membru de familie, pot primi calculatoare de tip desktop prin programul „Euro 200” al Ministerului Educaţiei, care se va derula şi în anul 2014, scrie adevarul.ro.

Stabilirea numărului de beneficiari se va face în limita sumei alocate acestui program, sumă cuprinsă în bugetul Ministerului Educaţiei.

Conform legii, acordarea ajutorului financiar se realizează în ordinea crescătoare a venitului brut lunar pe membru de familie, în limita sumelor alocate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Depunerea cererilor privind acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării unui calculator prin programul “Euro 200” se va face în perioada 1-21 aprilie.

Pe 31 mai se vor afişa pe site-ul Ministerului Educaţiei lista cu cererile eligibile, iar pe 1 iunie se vor afişa listele cu beneficiarii.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, pe 3 iunie, listele cu beneficiarii se afişează şi în unităţile de învăţământ.

La cinci zile după afişarea acestora pe site-ul dedicat, se pot depune contestaţii, urmând ca rezultatul final să fie publicat pe 24 iunie.

FOTO: Adevărul

Click to comment

Trending

Exit mobile version