ALEGERI PREZIDENTIALE 2014

Fotografia provocatoare a Elenei Udrea din intalnirea cu votantii, analizata de presa britanica. Reactia surprinzatoare a cititorilor

Published

on

Elena Udrea a reușit să exporte tema campaniei prezidențiale în Marea Britanie. Jurnaliștii de peste Canalul Mânecii dedică un material pe tema ținutei vestimentare a candidatei PMP la cea mai înaltă funcție în stat.

Punctul de plecare este fotografia care o surprinde pe Elena Udrea într-un moment în care își aranja bluza in fața unui dintre votanți, incident ce a dus la o dezbatere pe tema cum ar trebui să se îmbrace femeile politician

În timp ce unii au fost de părere că “orice femeie ar trebui să se îmbrace cum vrea” si ca “nu cred ca o femeie ar trebui sa se imbrace ca o calugarita pentru a fi luata in serios”, alţii cred că “este doar un gest ieftin de a atrage voturi”, în timp ce  Emil Stolojan, de 36 de ani, spune ca in mod sigur stie cum sa se conecteze cu electoratul, in special cu cel masculin. Printre cei care comenteaza articolul se numara si un cetățean american: “as vota-o”.

Publicatia online are aproape un milion de fani pe facebook si alti 158 de mii pe Twitter. Toți cititorii site-ului metro.co.uk au fost rugați să își dea cu părerea cu privire la ținuta politicianului. “Ar trebui Elena Udrea să se acopere mai bine?” 77% dintre cei care au raspuns spun ca nu este cazul.

Click to comment

Trending

Exit mobile version