EVENIMENTE

Conferinta CONSENT “Perceptions, Privacy and Permissions: the role of consent in on-line services”, 6-7 septembrie

Published

on

Pe 6-7 Septembrie 2012 va avea loc la Cluj-Napoca, Conferinta CONSENT cu titlul “Perceptions, Privacy and Permissions: the role of consent in on-line services”, gazduita de Universitatea Babes-Bolyai. Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet este unul din partenerii consortiului CONSENT si  coorganizator al acestui eveniment.

Printre vorbitorii principali de la aceasta conferinta, au confirmat prezenta Renate Weber, membru al Comitetului LIBE din Parlamentul European, Rainey Reitman, Activism Director la Electronic Frontier Foundation  sau Prof. Eric Goldman de la Universitatea Santa Clara, SUA.

Conferinta va avea 2 programe, cel academic, in cadrul caruia se vor sustine prezentarile, si cel social, care va cuprinde, pentru cei interesati, excursii si vizite la obiective turistice atat din orasul Cluj-Napoca, cat si din Turda sau alte orase transilvanene.

Programul academic preliminar al evenimentului este disponibil public.

Înscrierile pentru eveniment se pot face aici.

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau informatii de presa puteti sa o contactati pe Adina Fodor, Oficiul pentru Cooperare si Programe a Universitatii Babes-Bolya, Email: adina.fodor at ubbcluj punct ro sau din partea ApTI pe Bogdan Manolea, Director Executiv al Asociatiei, Email bogdan.manolea at apti dot ro.

Click to comment

Trending

Exit mobile version