Corina Crețu

Eurodeputatul Corina Crețu, mesaj pentru începutul de an universitar: Studenții români și cadrele didactice, contribuitori la dezvoltarea societății de mâine

Published

on

Eurodeputatul Corina Crețu (PRO România, S&D) le transmite succes studenților români din țară, cât și celor din străinătate, în noul an universitar.

„Mult succes tuturor celor care săptămâna aceasta încep un nou an universitar – în vremuri atât de complicate și de neprevăzute acum câteva luni. Un gând bun se îndreaptă către toți studenții, cadrele didactice și staff-ul administrativ al tuturor universităților din țară, precum și românilor care au ales să studieze sau să lucreze la o universitate din străinătate. Cu toții contribuie la dezvoltarea societății noastre de mâine – pe care ne-o dorim mai sigură și mai puternică”, a notat Corina Crețu într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Reamintim că la începutul pandemiei de coronavirus, eurodeputatul Corina Crețu le-a transmis autorităților române  să asigure elevilor și studenților accesul la instrumentele necesare învățământului online, astfel încât rata abandonului școlar să nu crească în România.

Conform Eurostat, România este una din țările care se confruntă cu cea mai mare rată a abandonului școlar din Europa.

De asemenea, Corina Crețu a mai atenționat că gestionarea crizei sanitare nu poate fi un succes dacă se va ignora gestionarea crizei sociale.

Citiți și: Eurodeputatul Corina Crețu avertizează asupra riscului abandonului școlar dacă Guvernul nu asigură elevilor și studenților accesul la instrumentele necesare învățământului online

Click to comment

Trending

Exit mobile version