U.E.

Extrema dreaptă europeană se reunește la mijlocul lunii decembrie în Praga pentru a discuta “un nou model de cooperare”

Published

on

Mai mulți lideri ai extremei drepte din întreaga Europă, printre care și Marine Le Pen și Geert Wilders, se vor reuni la mijlocul lunii decembrie în Praga pentru a discuta despre un nou model de cooperare, notează New Europe.

Antreprenorul, politicianul și scriitorul ceh-japonez Tomio Okamura, liderul partidului Libertate și Democrație Directă (SPD), gazda acestui eveniment le-a declarat jurnaliștilor: “Va fi o discuție privind noul model de cooperare europeană. Va fi cea mai strânsă cooperare a statelor suverane fără dictatura de la Bruxelles pe baza beneficiului bilateral. “

Potrivit presei cehe, persoanele participante fac parte din Grupul Europei Națiunilor și Libertății din Parlamentul European.

Împreună cu Le Pen din Franța și Wilders din Olanda, la întâlnire vor participa Matteo Salvini , liderul Ligii Nordului din Italia, și reprezentanți ai Partidului Libertății austriece (FPO), a declarat Okamura. Participarea liderului FPO Heinz-Christian Strache nu a fost confirmată din cauza discuțiilor în curs privind crearea unui guvern în Austria.

La conferință vor participa și reprezentanți ai grupului ENF din România, Polonia, Belgia și Marea Britanie.

 

Click to comment

Trending

Exit mobile version