INTERNAȚIONAL

Fostul lider Ukip, Nigel Farage, și-a exprimat sprijinul pentru Donald Trump: ”Nu aș vota cu Hillary Clinton nici dacă m-ar plăti”

Published

on

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, unul dintre principalii politicieni ce au făcut campanie pentru Brexit, și-a exprimat miercuri susținerea fermă pentru candidatul republican în cursa pentru președinția SUA, Donald Trump, în timpul unui miting în Mississippi, informează joi AFP, conform Agerpres.

Farage a comparat campania miliardarului cu cea pe care el a desfășurat-o în favoarea ieșirii Marii Britanii din UE, campanie pe care în final a câștigat-o în timpul referendumului din 23 iunie, vot pe care fostul lider Ukip l-a prezentat ca pe o modalitate pentru britanici de a relua controlul asupra țării lor.

”Paralelele sunt vizibile”, a dat asigurări Nigel Farage la Jackson, în Mississippi (sud). ”Toată lumea ne dădea perdanți, însă noi am reușit. Am făcut din 23 iunie ziua noastră a Independenței, când am zdrobit elitele de la putere”, a continuat el.

”Dacă aș fi cetățean american, nu aș vota pentru Hillary Clinton nici dacă m-ați plăti. De fapt, nu aș vota pentru Hillary Clinton nici dacă ea m-ar plăti”, a spus el în aplauzele celor prezenți.

Donald Trump este în prezent devansat de rivala sa democrată Hillary Clinton, cu 41,5% contra 47%, potrivit ultimelor sondaje.

Citiți și: 

Alegeri în SUA. Sondaj: Hillary Clinton are un avantaj de 8% în intențiile de vot în faţa lui Donald Trump

Alegeri în SUA. SONDAJ: Diferența dintre Donald Trump și Hillary Clinton se reduce

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version