U.E.

GALERIE FOTO. Comisia Europeană a desemnat câștigătorii concursului de fotografie “UE în regiunea mea”

Published

on

Comisia Europeană a anunțat câștigătorii concursului “UE în regiunea mea” , iar cei trei sunt din Bulgaria, Marea Britanie și Suedia. Fotografiile acestora au fost alese din cele 700 înscrise în competiție la nivelul întregii Uniuni, potrivit unui comunicat de presă al executivului european.

Câștigătorii vor călători la Bruxelles, unde vor participa la un atelier de lucru în domeniul fotografiei, premiu oferit de Photo Academy Brussels. Cei trei vor lua parte și la o gală de premiere, organizată cu ocazia Săptămânii europene a regiunilor și orașelor.

Câștigătorii sunt:

Aliya Kazandzhieva (Bulgaria), cu fotografia intitulată “Sustainable development of the urban environment in support of social integration in Burgas” (Dezvoltarea durabilă a zonei urbane din Burgas, susținând integrarea socială – investiții realizate prin Fondul european de dezvoltare regională – FEDR);

Mathew Browne (Marea Britanie), cu fotografia “Road improvement, walkways and cycleways in Wales” (Lucrări de renovare a șoselei, trotuarelor și pistelor de biciclete, în Țara Galilor – investiții realizate tot prin FEDR); 

Dirk Harmsen (Suedia), cu fotografia “Nature conservation project; restoration and improved accessibility of meadows in Västra Frölunda” (Proiect de protejare a naturii: renovarea și îmbunătățirea căilor de acces spre arealul natural din Västra Frölunda – investiții realizate prin programul LIFE).

GALERIE FOTO:

Click to comment

Trending

Exit mobile version