COABITARE

Iliescu, despre relatia Basescu-Ponta: Naravurile indivizilor provoaca tensiuni interinstitutionale. Nu face bine pentru tara

Published

on

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost solicitat, marti, sa comenteze informatiile privind un refuz al presedintelui de a-l mandata pepremier sa reprezinte Romania la Consiliul European, el aratand ca exista o stare de tensiune interinstitutionala provocata de naravurile indivizilor.

“Astea sunt chestiuni de ordin personal. Altminteri trebuie judecate lucrurile la nivelul institutiilor si al reprezentarii statului. De regula, la Consiliile astea se aduna prim-ministrii. E adevarat, pe vremea noastra noi mergeam impreuna, cu Nastase, de exemplu, ne completam. Era un prilej ca sa ne intalnim cu toti sefii de Guverne din UE. Era si perioada cand inca nu se finalizase integrarea noastra in UE, deci eram interesati, conlucram”, a spus Iliescu, citat de Ziare.com.

“Din pacate, acum este o stare de tensiune interinstitutionala provocata de naravuri ale indivizilor. Asta nu face bine pentru tara”, a adaugat Iliescu.

Sursa: Ziare.com
Foto: wikipedia

Click to comment

Trending

Exit mobile version