POLITICĂ

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internațională a Romilor: Ziua de astăzi reprezintă un simbol pentru o conviețuire tolerantă și incluzivă

Published

on

FOTO: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, prilej cu care a transmis că acest moment este cel mai potrivit pentru a sublinia importanța dialogului interetnic și pentru a condamna ferm manifestările rasiste.

„De Ziua Internaţională a Romilor, transmit salutul meu membrilor comunităţii roma din ţara noastră. Acest moment este cel mai potrivit pentru a sublinia importanţa dialogului interetnic şi pentru a condamna ferm manifestările rasiste.

Totodată, este un bun prilej ca autorităţile şi societatea civilă să-şi reînnoiască angajamentul pentru emanciparea economică, socială şi culturală a comunităţii roma.

În acest efort, un proiect nu doar al comunităţii roma, ci al societăţii în ansamblul ei, ziua de astăzi reprezintă un simbol pentru o convieţuire tolerantă şi incluzivă.”, se arată în mesajul președintelui, remis presei de către Administrația Prezidențială.

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version