EVENIMENTE

Magiunul de prune Topoloveni și dulceața Topoloveana- participare de succes la Târgul Internațional Anuga

Published

on

Magiunul de prune Topoloveni și dulceața Topoloveana au participat pentru prima dată la Târgul Internațiional Anuga, care a avut loc la Köln în perioada 5-9 octombrie. Târgul, unul dintre cele mai importante evenimente de gen din lume, are ca principal obiectiv dezvoltarea de parteneriate între producătorii din cele peste 100 de state care au umplut pavilioanele cu delicatese, fiind vizitat de peste 170.000 de retaileri din toată lumea.

Produsele Topoloveni și Topoloveana s-au bucurat de un real succes, fiind apreciate atât de europeni, dar mai ales de reprezentanți ai unor companii din țările arabe și din America de Sud. Cu această ocazie s-au stabilit numeroase contacte cu diferiți retaileri de pe aceste piețe, în vederea materializării unor oportunități de export în perioada următoare. Magiunul de prune Topoloveni a fost considerat o delicatesă chiar exotică de unii vizitatori care au aflat că este un aliment funcțional care poate fi introdus în alimentație încă de la vârsta de 6 luni, un dulce 100% natural, bogat în fibre și  puternic antioxidant.

Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, este certificat ”Atestarea Calității” – Centrul Național de Teste Comparative și certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care consumat în mod curent contribuie la menținerea stării optime de sănătate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți (fitonutrienți, în special antioxidanți, vitamine, fibre alimetare). Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet (cu recomandarea medicului curant) – grație indicelui glicemic scăzut.

Dulceața Topoloveana are o gamă variată de produse, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri și conservanți, fiind premiate cu „Superior Taste Award” de Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles, având două medalii Monde Selection de către International Quality Institute.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și dulceața Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro.

Sursa: Comunicat de presă

Click to comment

Trending

Exit mobile version