U.E.

Germania: Ministrul bavarez de Interne cere înăsprirea legislației în privința refugiaților

Published

on

Ministrul bavarez de Interne, Joachim Herrmann, a pledat vineri pentru măsuri mai aspre în ceea ce priveşte imigraţia, inclusiv deportarea imigranţilor care nu au primit azil în Germania.

Oficialul susţine repatrierea rapidă a migranţilor din nordul teritoriului afgan, precum şi din alte zone de criză, ale căror cereri de azil au fost respinse de autorităţi. O asemenea acţiune a fost până acum respinsă de către executivul german, având în vedere că printre solicitanţii de azil respinşi se numără şi migranţi sirieni sau irakieni, notează B1.ro.

Demnitarul bavarez a cerut crearea unor centre de tranzit la frontierele germane, unde migranţii care intră în ţară fără niciun document sau paşaport vor fi arestaţi. Asta în condiţiile în care 80% dintre refugiaţii arestaţi în Germania pentru încălcarea legii nu aveau documente valide, scrie The Guardian, potrivit sursei citate.

Germania organizează alegeri federale generale anul viitor.

Citiți și Examen electoral pierdut de Angela Merkel: Partidul său, pe locul trei în alegerile regionale din landul Mecklenburg-Pomerania Inferioară

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version