ROMÂNIA

Cum si-a anulat, luni, Romania participarea la târgul de turism de la Munchen, care incepea miercuri

Published

on

Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a anulat luni participarea României la târgul de turism de la Munchen, care a început miercuri, potrivit ZF.ro.

Grapini a decis luni să anuleze prezenţa României la târgul de turism de la Munchen, după ce evenimentul a fost inclus anterior pe lista târgurilor agreate de ministerul pentru IMM şi Turism.

Astfel, cea mai mare parte a firmelor care urmau să fie prezente la eveniment şi să îşi prezinte ofertele în standul României, fãră să plătească taxa de participare la târg, au fost nevoite să renunţe. Având în vedere că unii turoperatopri aveau deja întâlniri importante stabilite cu multă vreme înainte, au fost nevoiţi cu o zi înainte de începerea evenimentului să achiziţioneze la preţuri ridicate un spaţiu de discuţii.

Contactată de MEDIAFAX, Maria Grapini a declarat că târgurile şi orice eveniment finanţat sau cofinanţat de la buget se realizează doar dacă există eficienţă demonstrată a ediţiei anterioare şi dacă este solicitată de un număr important de firme.

Detalii aici.

Sursa: ZF.ro
Foto: facebook.com/MariaGrapini

Click to comment

Trending

Exit mobile version