COMUNICATE DE PRESĂ

“România – cea mai frumoasă clinică dentară din lume”. Clinicile Trident se alătură campaniei de promovare a turismului românesc

Published

on

Clinicile de estetică dentară Trident se alătură campaniei de promovare a turismului românesc – “România. Cea mai frumoasă clinică dentară din lume” – inițiată de Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), informează un comunicat.

“Ce au în comun serviciile premium de medicină dentară, cum sunt cele oferite de clinicile Trident, și atracțiile turistice ale României? Experiența noastră în clinica, dar și datele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism arată că ambele cântăresc greu în decizia străinilor de a ne vizita țara.  De aceea, clinicile Trident se alătura cu bucurie campaniei de promovare a turismului românesc – România. Cea mai frumoasă clinica dentara din lume – inițiată de Societatea de Stomatologie Estetică din România în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism”, arată sursa citată.

Parteneriatul propune pachete turistice inedite care cuprind atât servicii medicale stomatologice la cele mai înalte standarde, cât și cazare confortabilă și vizitarea celor mai frumoase atracții ale României.

Ținând cont că medicii stomatologi din Romania sunt recunoscuți la nivel mondial pentru profesionalismul lor, SSER si ANAT au găsit oportunitatea de a îmbina priveliștile de vis ale României cu serviciile medicale.

Cum funcționează campania?

Turismul medical, în special cel stomatologic, este o realitate veche în România. Pe site-ul campaniei, orice persoană din afara țării poate intra în legătură cu specialiști din partea SSER și ANAT pentru a-și personaliza un pachet turistic și medical adaptat nevoilor sale. Prin formularul de pe site, aceștia pot trimite inclusiv radiografii dentare, pot stabili perioada vizitei și numi exact serviciile medicale de care au nevoie.  

Spre exemplu, unul din pachete propune un consult și plan de tratament incluzând un model 3D printat cu soluția propusă de tratament la clinica Trident, vizitarea formațiunilor de pe Vârful Omu și 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele în București, la un preț începând de la 345 de euro.   

“Știm că mulți străini aleg să vină în Romania ca să-și rezolve problemele dentare, așa că decizia lor poate fi transformata într-o oportunitate unică pentru țară în general. Parteneriatul va acoperi nevoile clienților și îi va motiva să descopere România în același timp”, a spus Florin Lăzărescu, fondator al clinicilor Trident și secretar general al SSER România și Europa.  

Fix&Visit la clinicile Trident

Cele doua clinici Trident din București se vor alătura acestui proiect național cu tratamente stomatologice premium, începând din primăvara anului 2023, când sunt așteptați primii pacienți internaționali.  

“Intenționăm să ne primim oaspeții cu aceeași grijă și căldura cu care ne-am obișnuit pacienții vechi și noi din România. Medicii din clinicile noastre sunt excelenți în sub-domeniile lor, fie că e vorba de ortodonție, protetică dentară, odontologie sau estetică facială”, mai spune Florin Lăzărescu.

Click to comment

Trending

Exit mobile version