-EU NEWS-

Theresa May, femeia care poate conduce destinul Marii Britanii

Published

on

Theresa May, femeia care poate conduce destinul Marii Britanii – Theresa May ar putea fi viitorul premier al Marii Britanii. Mai ales după ce contracadidata sa, Andrea Leadsom, și-a anunțat retragerea din cursa conservatorilor. Theresa May nu este orice femeie, este genul de femeie despre care colegii politicieni spun: ”e a naibii de dificilă!, scrie jurnalistul Emma Zeicescu pe site-ul său.

”Theresa May nu a mizat pe Brexit. În cadrul referendumului privind apartenența Regatului Unit la Uniunea Europeană, ea a ales să joace cartea rămânerii în UE, dar a pledat pentru ieșirea din Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Acum, în fața unor perspective uriașe și a unei responsabilități imense, Theresa May face un pas strategic- vrea și conducerea Partidului Conservator.

De-a lungul timpului,  Theresa May s-a remarcat prin declarații care au lăsat să se întrevadă nemulțumirea față de abordarea masculină în politică. „Mulți bărbați din politcă și-au dat seama brusc de probelemele femeilor în politică. S-a întâmplat asta când au realizat că pot obține astfel niște voturi!”

Întrebată în aceste zile despre faptul că este considerată o femeie a naibii de dificilă, răspunsul ei a arătat încă o dată nivelul de expertiză și ambiția acestei doamne.

Ken Clarke consideră că sunt o femeie a naibii de dificilă. Următoarea persoană care va afla acest lucru va fi preşedintele Comisiei Europepene, Jean-Claude Juncker”, a declarat  Theresa May.„

Mai multe detalii aici.

.

Click to comment

Trending

Exit mobile version