Acțiune caritabilă “Mărțișoare Umanitare” – Asociația M.A.M.E.

Sănătatea Media Group susține inițiativa reprezentanților Asociației M.A.M.E. de a vinde mărțisoare în scop caritabil. În acest sens, angajații Sănătatea Media Group donează 60 de mărțișoare pentru acțiunea caritabilă “Mărțișoare Umanitare”.

Este vorba despre 30 de broșe handmade confecționate din material textil și 30 de mărțișoare confecționate din ceramică ce vor fi date spre vânzare cu scopul de a ajuta la strângerea fondurilor pentru modernizarea locului de joacă pentru copii aflat în curtea Institutului Clinic Fundeni.

Oricine dorește să se implice în acțiunea caritabilă “Mărțișoare Umanitare”, o poate face prin achiziționarea unuia dintre mărțișoarele confecționate de membrii Asociației M.A.M.E. și cei ai Sănătatea Media Group, accesând site-ul CharityShop-ul Asociatiei M.A.M.E.

(http://asociatiamame.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=205&lang=ro)

Produsele pot fi comandate online, la telefon: 0724 064 304, pe e-mail: office@asociatiamame.com sau achiziționate direct de la biroul asociației aflat în Piața Presei Libere, Nr. 1, Casa Presei, Corp C2, Et. 3, Cam. 4.

Asociația M.A.M.E. organizează cea de-a treia ediție a acțiunii caritabile “Mărțișoare Umanitare”. Scopul evenimentului este de a veni în întâmpinarea copiilor diagnosticați cu leucemii, tumori maligne, talasemii majore, hepatite cronice și alte boli grave.

Sursa foto: veryscrapblog.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.