ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Antonescu: EBA nu a făcut mai mult rău României decât Macovei, dar sper să nu ia calea candidaturii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Brăila, că europarlamentarul Elena Băsescu nu a făcut mai mult rău României din această poziţie decât Monica Macovei şi, chiar dacă are greşeli de exprimare, acestea nu se observă la Parlamentul European. Antonescu a fost întrebat cum vede eventuala candidatură a Elenei Băsescu la PE, scrie MEDIAFAX.

crin_antonescu“Şi eu am fată acasă. Mi-e greu să spun ceva despre copiii altora, mai ales când sunt fete, am şi eu o fată acasă. Sper totuşi să nu ia această cale dacă nu are vreo chemare. Nu am făcut niciodată comentarii în legătură cu asta, este însă un pic nedrept pentru oameni care chiar fac acolo lucruri importante să vină tot felul de comentatori şi să spună: «A, păi da, EBA este un europarlamentar mai bun decât oricare, pentru că nu am auzit noi»”, a răspuns Antonescu.

El a apreciat că Elena Băsescu nu a făcut mai mult rău României decât europarlamentarul PDL Monica Macovei, menţionând că în ţară fiica preşedintelui s-a remarcat mai mult decât alţi europarlamentari.

“Păi sigur că nu aţi auzit, că nu aveţi habar şi nu vă interesează despre politica europeană. Vă interesează dacă a apărut EBA, dacă a născut, dacă nu a născut, dar nu înseamnă că ceilalţi europarlamentari… Asta nu este tema noastră. Până la urmă, eu cred că EBA nu a făcut mai mult rău României decât Monica Macovei, până la urmă ăia nu ştiu româneşte, dacă mai vine vreo greşeală nu se sesizează. Până la urmă, toţi suntem oameni, toţi greşim, aceasta este chestiunea electoratului”, a mai afirmat liderul PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.