Connect with us

foto

foto top ccr

Published

on

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

foto

foto cola ue

Published

on

Continue Reading

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ

LIVE VIDEO 7 decembrie ora 19:00| Vernisajul etnografic ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition”. Euro-Mara Events, unul dintre organizatorii evenimentului

Published

on

Cu ocazia Centenarului Marii Uniuni a României, primarul – Emir Kir împreună cu Colegiul Alderman al Municipiului Saint-Josse și Euro-Mara Events (asbl) organizează vernisajul de fotografie ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition”- ,,Românii la centenar, gardieni ai tradiției”.

Vernisajul etnografic ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition” este organizat la Hotelul comunal de Saint-Jose, vineri – 07 decembrie 2018, ora 18:00, ora locală (ora 19:00 ora României) și este transmis live pe CaleaEuropeană.ro

Fotografiile sunt realizate de Felician Săteanu – fotograf român cu o activitate în domeniu de aproximativ 40 de ani, acesta  cocheteză cu aparatul foto de aproximativ 50. În prezent este consultant artistic la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş pe domeniul artelor vizuale, departamentul foto-video.

Deschiderea vernisajului este realizată în prezența fotografului român  și a vorbitorilor, aceasta va fi urmată de o degustare a bucătăriei tradiționale românești din Maramureș.

Expoziția poate fi vizitată în timpul orelor de funcționare a municipalității până pe 14 decembrie 2018.

Continue Reading

foto

יוסי סוויסה

Published

on

יוסי סוויסה

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Trending