Mihai Sturzu: EBA minte cu o neruşinare. Nu am contract cu TVR

hi q mihai sturzu dreapta wikipediaDeputatul PSD Mihai Sturzu susţine, în replică la acuzaţiile europarlamentarului Elena Băsescu, că nu are vreun contract cu TVR .

Am observat astăzi că doamna. EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul. Minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă şi de partidul din care face parte“, susţine Sturzu, făcând referire la faptul că acesta ar primi de la TVR 140.000 de euro, notează Mediafax.

El precizează faptul că nu are o emisiune la TVR, însă foştii săi colegi trupa Hi-Q “prezintă emsiunea «În Ţara Minunilor», la TVR 2, în fiecare joi seară”.

“Mă duc (din când în când) la emisiune şi mai cânt cu ei sau mai stau de vorbă cu un invitat tocmai pentru ca presa tabloidă să nu scrie că trupa Hi-Q s-a destrămat. Sunt alături de colegii mei din loialitate faţă de ei şi din respect pentru fanii trupei Hi-Q (…) Neavând contract cu TVR-ul, habar nu aveam despre ce sumă e vorba şi m-am mirat şi eu când am văzut 140.000 de euro. L-am întrebat pe Florin câţi bani primesc pentru emisune. Fiţi atenţi: Dana şi Florin (prezentatori), trei muzicieni instrumentişti (bandul emisiunii), un sunetist şi doi tehnicieni plus echipamentul de sonorizare = 2.600 euro/editie. În total, opt oameni”, susţine deputatul PSD într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu acuză TVR că a renunţat, în numele austerităţii, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale, dar are fonduri suficiente pentru “cântăreţii PSD”, ea menţionând că deputatul Mihai Sturzu va fi plătit cu 140.000 de euro pentru a realiza o emisiune.

Sursa: Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.