Răspunsul liderului partidului PVV la scrisoarea deschisă primită: puteau să se plângă 500 de ambasadori, nu ne pasă

Liderul partidului olandez PVV, deputatul Geert Wilders, le-a transmis “sa isi vada de treburile lor” ambasadorilor a zece state central si est-europene care au prezentat, marti, o scrisoare deschisa de protest liderilor politici olandezi in legatura cu site-ul prin care formatiunea sa strange plangeri impotriva cetatenilor din tarile respective, relateaza Agerpres, potrivit EurActiv.ro.

“Reactia mea catre ambasadori este: vedeti-va de treburile voastre. Asta nu are nimic de-a face cu tara voastra”, a declarat Wilders, intr-un interviu acordat miercuri agentiei Associated Press. “Suntem o tara suverana, noi suntem un partid politic democratic si exprimam preocuparile multor olandezi”, a subliniat el, numind site-ul “un imens succes”, care a adunat deja peste 40.000 de reclamatii.

Wilders a insistat ca site-ul sau nu este discriminator si a explicat ca “noi nu inchidem ochii la problemele” pe care unii muncitori central si est-europeni le provoaca in Olanda, dand ca exemplu alcoolismul si eliminarea de locuri de munca.

Sursa articol: EurActiv.ro
Sursa foto :archbishop-cranmer.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *