Cătălin Predoiu: Cine apără corupți este corupt

predoiPDL îi cere premierului Victor Ponta să nu îi mai apere pe corupții din PSD  și să se ocupe de economia care acum produce șomaj și de politicile fiscale care produc numai taxe și impozite, a declarat, luni, candidatul PDL la prezidențiale, Cătălin Predoiu, la finalul ședinței Biroului Permanent Național, citat într-un comunicat de presă.

“Premierul Ponta a ajuns să îi apere pe corupții din PSD iar cine apără corupți este corupt. Pentru mine și pentru PDL, Victor Ponta este corupt”, a spus Cătălin Predoiu. El spune că, în ultimul timp, Victor Ponta și PSD au abandonat doctrina Voiculescu care spunea că nu ai puterea până nu ai justiția și acum funcționează după “doctrina Ponta care este doctrina denigrării justiției”. “PSD în frunte cu Victor Ponta funcționează după filosofia <ori la pușcărie, ori la președinție>. Ne-a spus-o chiar Victor Ponta care a zis că scapă cine poate dacă PSD nu câștigă președinția anul acesta”, a declarat prezidențiabilul PDL.

Cătălin Predoiu a declarat că Victor Ponta nu poate sta suspendat la infinit “ținut de mâini de baroni corupți și de picioare de promisiuni făcute vestului”. “Într-o bună zi, o să își frângă și mâinile și picioarele. Dar destinul său politic nu trebuie să influențeze o România care se vrea la vest, democratică, prosperă, în afara oricăror jocuri politice”, a spus Cătălin Predoiu.

“Victor Ponta și-a dat arama pe față și a vorbit astăzi către tovarășii din PSD spunându-le <stați liniștiți, Ponta veghează asupra voastră>. De aia a spus că DNA se duce unde îi merge bine PSD-ului. Adevărul este că PSD-ului îi merge bine unde este corupție”, a spus Cătălin Predoiu.

Prezidențiabilul PDL atrage atenția că noua strategie Ponta-PSD de denigrare a justiției este unită cu atacul voalat la adresa apartenenței României la NATO, făcut de consilierul premierului Ponta, Ionel Blănculescu. “Cele două trebuie legate pentru că vizează, de fapt, o altă orientare geopolitică a României. PSD vrea România cât mai departe de Europa”, a spus Cătălin Predoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.