Die Presse: Ponta a angajat la Bruxelles firma de PR a Gazprom şi a guvernului rus. Guvernul susţine că nu există un contract

Cotidianul austriac Die Prese anunţă că premierul Ponta a angajat, pentru îmbunătăţirea imaginii la Bruxelles, firma de PR şi lobby G+Europe, care reprezintă la Bruxelles şi interesele concernului rus Gazprom şi ale administraţiei din Moscova, Guvernul precizând , potrivit Gandul.info, însă că nu este încheiat un contract.

“La eforturile de îmbunătăţire a imaginii se bazează Ponta şi pe sfatul agenţiei de PR G+Europe. Aceasta reprezintă deja la Bruxelles interesele concerunului rusesc Gazprom, precum şi ale administraţiei ruse”, se arată în articolul Die Presse.

Cotidianul prezintă şi o declaraţie atribuită lui Ponta şi având ca sursă un comunicat al agenţiei G+Europe, în care premierul român afirmă: “Pentru gustul meu, în ultimele zile ne-am ocupat prea mult de politică şi prea puţin de fapte”.

Într-un comunicat transmis de Guvern se arată însă că reprezentanţii acestei companii “şi-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa”, la Bruxelles, dar fără ca aceasta să se concretizeze cu un contract.

În acest moment nu există nici un contract semnat între Guvern sau premierul Victor Ponta şi firma de consultanţă G+. Ieri, reprezentanţi ai acestei companii şi-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa, la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relaţie contractuală. Dacă vom considera necesar să existe o relaţie contractuală cu o firma specializată în domeniu, vom anunţa acest lucru în mod transparent şi vom urma cu stricteţe prevederile legale şi normele europene în domeniu”, arată Guvernul.

Sursa: Gandul.info
Foto:  blogponta.wordpress.com

One Response to Die Presse: Ponta a angajat la Bruxelles firma de PR a Gazprom şi a guvernului rus. Guvernul susţine că nu există un contract

  1. Pingback: Vocea Rusiei: Agenţia de PR a lui Ponta lucrează cu armata americană | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.