Europarlamentul Adina Vălean (PPE, PNL), după discursul lui Jean-Claude Juncker privind Starea Uniunii: Este nevoie de mai multă Europă pentru toată lumea

Europarlamentul român și președinte al Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară, Adina Vălean ( PPE, PNL) a atras atenția asupra viitorului Europei, luând cuvântul în cadrul plenului parlamentului European din Strasbourg, după discursul președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, privind Starea Uniunii.

Este important să ne asigurăm că Uniunea rămâne acolo unde cetățenii își doresc să fie, acolo unde își doresc să trăiască și să prospere. Asta înseamnă să ne achităm de promisiunile făcute“, a precizat Vălean.

“Unii spun că este nevoie de mai multă ambiție, eu spun că este nevoie de mai multă stabilitate și consolidare și de o bună punere în aplicate a politicilor Uniunii Europene. Trebuie să ne apărăm valorile pentru a ne asigura că cetățenii noștri se bucură pe deplin de drepturile și valorile europene și că apărăm și susținem în același timp interesele companiilor noastre”, a coplentat reprezentantul român în Legislativul european.

În încheiere, Adina Vălean a punctat că “este nevoie de mai multă Europă pentru toată lumea”, completând că “motorul economiei noastre nu este echitatea, ci concurența, una reală. Nu putem să spunem că noi ne protejăm piața internă, dar lăsăm oamenii să încalce regulile sale”, a conchis europarlamentul român.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.