LIVE, VIDEO, luni, 6 februarie, de la ora 19.30: Lifestyle-ul secolului XXI, cu Alin Galatescu, analist de moda si life-style

Starea de spirit a societatii la scara unei natiuni, a unui continent, a globului insusi este cea care permite, catalizeaza, sustine  calitatea vietii intr-o anume perioada istorica.  Intre bunastare sau colaps economic, intre dezvoltare si faliment, intre “agonie” si “extaz”, societatea oscileaza. Cum se genereaza aceasta stare de spirit? cum se poate masura? Se poate induce in populatie? Sau este o stare aparte, o proprietate a evolutiei omenirii ce nu are nimic de aface cu omul politic sau cu afacerile? Sunt intrebari ce preocupa cercetatorii din intreaga lume, specialisti in sociologie, economie, psihologia maselor etc. Intre o proprietate naturala a Omenirii ca specie si teoria Conspiratiei, mintea noastra poate pendula in cautarea unui raspuns coerent si cat de cat sustenabil prin dovezi concrete la aceasta mare intrebare: care este legatura dintre Lifestyle si Starea de spirit a societati?

Urmariti aici inregistrarea transmisiei:

Pentru a descifra aceasta complicata ecuatie, un punct de plecare ar fi cartea: Mood Matters From Rising Skirt Lengths to the Collapse of World Powers, scrisa de John Casti (complexist, specialist in foresight, autor al multor carti deosebite).

Pentru a motiva insa citirea unei asmenea carti va invitam la Cafeneaua Complexitatii – Regie unde vom discuta pe marginea subiectului Lifestyle-ul secolului XXI cu invitatul nostru Alin Galatescu,  analist de moda si life-style, organizator de evenimente si descoperitor de valori..

Intalnirea a avut loc Luni, 6 februarie 2012, la Cafeneaua Complexitatii, Club 24/Regie  cu incepere de la ora 19 30;  cei interesati au putut urmari transmisia on-line pe Internet pe adresa www.caleaeuropeana.ro si facebook – Centrul pentru Studii Complexe.

Alin Galatescu

…Traiesc in universul modei 24/7 – in rest ma completez cu cartile mele – cateva mii – teatrul meu- pe care candva il si analizam- si, mai nou, concertele lor..intre timp, putin PR, ceva psihologie, show-uri de pregatit…absolut firesc – de sec XXI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.