Seful PPE, Joseph Daul, invitat la lansarea candidatilor PDL la europarlamentare, sub sloganul: “Europa in fiecare casa!”

“Europa in fiecare casa!” este sloganul pe care Partidul Democrat Liberal il va lansa in campania electorala pentru alegerile din Parlamentul European. Este mesajul pe care vrem sa il transmitem romanilor, care inteleg importanta apartenentei noastre la Uniunea Europeana, au declarat, pentru caleaeuropeana.ro, surse din PDL. Duminica, la Sala Palatului din Capitala, democrat-liberalii isi vor lansa candidatii la europarlamentare. Invitatul special vor fi seful PPE, Joseph Daul si Vlad Filat, presedintele PLDM.

stolojan1Lista candidatilor PDL la europarlamentare este deschisa de fostul premier Theodor Stolojan, fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputati ai partidului. Pe aceeasi lista, care are 42 de candidati, se regasesc mai multi primari democrat-liberali de mari orase, Gheorghe Falca (Arad), George Scripcaru (Brasov), Dorin Florea (Targu Mures) si Mircea Hava (Alba Iulia).

CLICK AICI pentru lista completa a candidatilor la europarlamentarele din 25 mai. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.