Călin Popescu Tăriceanu, întâlniri cu liderii ALDE la Bruxelles

Andrei Lupu, Corespondenta de la Bruxelles

tariceanu-pnlPreședintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, efectuează azi o vizită la Bruxelles unde va avea intâlniri cu Sir Graham Robert Watson și cu Președintele Grupului Liberalilor și Democraților Europeni, Guy Verhofstadt, au declarat pentru corespondentul caleaeuropeana.ro de la Bruxelles surse din cadrul Parlamentului European.

Sir Graham Robert Watson se numara printre liderii ALDE care au salutat constituirea grupului de initiativă pentru păstrarea identității liberale: „Eu salut initiativa luată de Călin Tăriceanu, unul dintre marii lideri ai PNL si unul dintre cei mai buni prim-ministri” declara acesta.

Reales Președinte al Grupului ALDE Guy Verhofstadt declara, într-o serie de articole publicate în presa belgiană că: „Sunt convins că Uniunea Europeană are nevoie de mai puțină reglementare și mai multe politici comune. Aceste politici comune nu ar trebui să fie concepute sau percepute ca un dictat de la Bruxelles, ci ca obiective comune importante, pe care instituțiile UE și statele membre trebuie să le obțină împreună.”

 

 

 

 

.

One Response to Călin Popescu Tăriceanu, întâlniri cu liderii ALDE la Bruxelles

  1. Pingback: Ce i-au spus liberalii europeni lui Tăriceanu la Bruxelles | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.