Hans Klemm, ambasadorul SUA la București: România este gazda perfectă pentru Trade Winds, cea mai mare misiune comercială anuală organizată de Guvernul SUA

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, consideră Bucureștiul gazda perfectă pentru evenimentul Trade Winds.

“România este gazda perfectă pentru un eveniment precum Trade Winds. Companiile americane vor găsi oportuniţi promiţătoare alături de potenţiali noi clienţi şi parteneri. De asemenea, echipele specializate în dezvoltare economică vor stabili legături cu unele dintre cele mai bune companii româneşti interesate să se extindă în Statele Unite.”

Guvernul SUA organizează între 16 și 24 octombrie, la București, Trade Winds 2017, cea mai mare misiune comercială anuală la care vor participa aproximativ 300 de oameni de afaceri.

Evenimentul are ca scop punerea în legătură a companiilor americane și străine, în vederea creării de parteneriate și de afaceri între aceste țări, conform unui comunicat de presă al Ambasadei SUA în România.

“Acest eveniment dedicat celei de-a 10-a ediţii a Trade Winds va fi cea mai amplă misiune comercială guvernamentală din istoria regiunii. În jur de 50 de reprezentanţi ai Departamentului Comerţului şi 80-100 de firme mici şi mijlocii vor avea ocazia să participe la misiune în toată Europa de Sud-Est. Oraşul Bucureşti va fi centru al evenimentului şi va găzdui un forum despre desfăşurarea afacerilor în regiune”, mai precizează ambasada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.