Ponta: In ianuarie discutam cu FMI privind grupa de munca pentru cei care au lucrat in conditii grele

ponta gov.roPremierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in luna ianuarie, cand reprezentantii FMI se vor afla la Bucuresti, Guvernul va discuta cu acestia despre grupa de munca pentru cei care au lucrat in conditii grele, el mentionand ca banii necesari sunt deja in bugetul pe 2014, informeaza Mediafax.

Am reusit si am pus bani in bugetul pe 2014. Nu exista insa o discutie finala, un acord final al partenerilor nostri internationali. In luna ianuarie, cand sunt la Bucuresti, discutam despre acest lucru. Ar fi o decizie corecta. Pe masura ce reusim, reparam din nedreptatile comise in 2010-2011 de catre domnul Emil Boc si banii ii avem in buget”, a spus Ponta.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, joi, ca sustine proiectul prin care cei care au lucrat in conditi grele se incadreaza in grupa I de munca si se pot pensiona mai devreme, precizand ca este vorba, la un calcul foarte estimativ, de 20.000 de persoane. Proiectul de lege urmeaza sa intre in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor.

Surse: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.