Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014 Editia a 9-a, 10 – 12 martie 2014, Berlin

Participanti Fonduri UE 2013

Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014 Editia a 9-a: Noua Generatie de Fonduri Europene Structurale si de Investitii 2014-2020, 10 – 12 martie 2014, Berlin

Peste 500 de experti in fonduri europene sunt asteptati la Berlin pentru a participa la cel de-al 9-lea Simpozion al Fondurilor Europene 2014 organizat de European Academy for Taxes, Economics & Law.

Evenimentul ce va avea loc intre 10 si 12 martie 2014 la Berlin reuneste sute de experti din toate tarile membre UE si faciliteaza un schimb unic de informatii, experienta si bune practici intre toti actorii relevanti din institutiile UE si Statele Membre, oferind o perspectiva unica asupra problematicii europene. Schimbarile din noua generatie de fonduri europene structurale si de investitii reprezinte temele cheie de discutie si de dezbatere din cadrul simpozionului.

Printre subiectele abordate se regasesc:

  • Managementul si punerea in practica a Fondurilor Structurale si de Investitii
  • Cerintele si asteptarile Comisiei Europene si ale tuturor autoritatilor implicate
  • Programele Operationale 2014-2020
  • Gestionarea si controlul Fondurilor Europene 2014-2020
  • Asigurarea unei mai mari capacitati de absorbtie a fondurilor
  • Sinergia tuturor actorilor importanti de pe scena europeana

Participantii la eveniment vor avea sansa unica de a interactiona si de a primi informatii relevante de la cei mai renumiti experti in domeniu provenind din importante institutii nationale si europene implicate in procesul si strategia fondurilor europene.

In cadrul Simpozionului, sesiunile de lucru sunt structurate in paralel. Participantii pot astfel opta pentru un program individual. Totodata, acestia vor beneficia de oportunitati de networking intr-un cadru select. Lucrarile simpozionului se vor desfasura in limba engleza. Alte detalii si formularul de inregistrare pot fi gasite in programul simpozionului.

Prezidiu Fonduri UE 2013

Despre European Academy for Taxes, Economics & Law

European Academy for Taxes, Economics & Law reprezinta o retea educationala de informatii si cunostinte ce vizeaza cele mai noi si relevante teme europene. Instrumentele educationale oferite de European Academy for Taxes, Economics & Law sunt evenimente specializate destinate trainingului avansat, cum ar fi seminarii internationale si europene, workshop-uri, training intern, conferinte sau simpozioane pe diverse teme: legislatie europeana, subventii, securitate interna si IT, probleme de mediu etc.

Evenimentele organizate de compania noastra asigura participantilor un bagaj informational relevant si actual, cu puternice influente practice, atat pentru reprezentantii autoritatilor de la nivel european, national, regional si local, cat si pentru companiile private din Europa.

In fiecare an, European Academy for Taxes, Economics & Law organizeaza un eveniment unic in Europa, ce reuneste sute de experti in problematica europeana. Este vorba de Simpozionul Anual al Fondurilor Europene (European Annual Symposium EU Funds), ajuns in 2014 la editia a 9-a.

Pentru mai multe informatii:

Asya Ognyanova, PR Manager

European Academy for Taxes, Economics & Law

At Potsdamer Platz

Entrance & postal address: Leipziger Platz 9

10117 Berlin / Germany

Tel.: +49.30.802080.230

Fax: +49.30.802080.259

E-Mail: asya.ognyanova@euroacad.eu

Internet: http://www.euroacad.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.