Un bătrân din România a dispărut de două zile la Londra. Cum a ajuns cazul în presa britanică

Flag_-_Great_BritainUn turist român, descris de familie drept un om “iubitor şi cu o inimă mare”, a dispărut de două zile în capitala Angliei, după ce s-a pierdut de fiul său, scrie Daily Mail, potrivit EVZ.roVasile Belea, care vorbeşte foarte puţin limba engleză, a fost văzut ultima oară marţi, la ora 10.00 dimineaţa, în staţia Stockwell, din sudul Londrei.

Poliţia metropolitană îl caută pe bărbatul în vârstă de 63 de ani.

“Au schimbat trenul, însă socrul meu a rămas în afara uşilor şi a rămas pe peron, iar apoi nu l-am m-ai găsit. Probabil a luat trenul următor”, a spus Olimpia Belea, nora bătrânului, care lucrează ca psihiatru în Anglia, unde este stabilită de aproape zece ani.

Bătrânul are destui bani pe cardul de transport în comun, însă nu şi-a luat cu el medicamentele pentru artrită. El are şi un telefon mobil, dar fără cartelă SIM.

Cazul a ajuns în presa britanică

Un turist român, descris de familie drept un om “iubitor şi cu o inimă mare”, a dispărut de două zile în capitala Angliei, după ce s-a pierdut de fiul său, scrie Daily Mail.

Vasile Belea, care vorbeşte foarte puţin limba engleză, a fost văzut ultima oară marţi, la ora 10.00 dimineaţa, în staţia Stockwell, din sudul Londrei.

Poliţia metropolitană îl caută pe bărbatul în vârstă de 63 de ani.

Sursa: EVZ.ro
Foto: wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.