Un chirurg britanic cere ajutor pentru victimele din clubul Colectiv. David Cameron: E o sugestie foarte bună. Vom vedea ce putem face

david cameronDoctorul Sarah Pape, unul dintre cei mai buni chirurgi specializați pe arsuri din Marea Britanie, a semnalat ajutorul guvernului britanic pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv, internate în spitale.

Anne-Marie Trevelyan, membru în parlamentul britanic, a deschis discuția cu prim-ministrul David Cameron, acesta declarând că va analiza situația pentru a vedea în ce mod poate ajuta Marea Britanie victimele din Bucuresti.

David Cameron a declarat: ,,Sunt încântat să aud despre vizita Dr. Pape și dorința ei dezinteresată de a ajuta. Cred că este o sugestie foarte bună care ne îndeamnă să ajutăm și să le oferim ajutor specializat și sprijin celor care au nevoie. Mă voi ocupa de asta mai departe pentru a vedea ce putem face concret.”

Dr. Pape, în urma vizitei făcute luni la București, a precizat că din victimele internate în spitalele din România, doar 25 dintre ele au paturi specializate pentru arsuri.

Andreea Dobrița

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.