Editia a 9-a a “Simpozionului Anual al Fondurilor Europene 2014“, Berlin, 10-12 martie

Premiul de Excelenta Fonduri UE 2013

Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014 Editia a 9-a

Noua Generatie de Fonduri Europene Structurale si de Investitii 2014-2020

10 – 12 martie 2014, Berlin

A ramas mai putin de o luna pana cand unul dintre cele mai importante evenimente anuale pe teme europene va avea loc. Este vorba despre “Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014”, ajuns la editia a 9-a, eveniment organizat de European Academy for Taxes, Economics & Law  intre 10 si 12 martie 2014 in capitala Germaniei.

In acest an, simpozionul se va desfasura sub patronajul doamnei Danuta Hübner, presedintele Comisiei de Dezvoltare Regionala din cadrul Parlamentului European.

Participantii la eveniment vor avea sansa unica de a interactiona si de a primi informatii relevante de la experti in domeniu provenind din importante institutii nationale si europene implicate in procesul si strategia fondurilor europene.

Participanti Fonduri UE 2013

In cadrul Simpozionului, sesiunile de lucru sunt structurate in paralel. Participantii pot astfel opta pentru un program individual. Totodata, acestia vor beneficia de oportunitati de networking intr-un cadru select. Lucrarile simpozionului se vor desfasura in limba engleza. Alte detalii si formularul de inregistrare pot fi gasite in programul simpozionului.

 

Despre European Academy for Taxes, Economics & Law

EuropeanAcademy for Taxes, Economics & Law reprezinta o retea educationala de informatii si cunostinte ce vizeaza cele mai noi si relevante teme europene. Instrumentele educationale oferite de European Academy for Taxes, Economics & Law sunt evenimente specializate, cum ar fi seminarii internationale si europene, workshop-uri, training intern, conferinte sau simpozioane pe diverse teme: legislatie europeana, subventii, securitate interna si IT, probleme de mediu etc.

Evenimentele organizate de compania noastra asigura participantilor un bagaj informational relevant si actual cu utilitate practica atat pentru reprezentantii autoritatilor de la nivel european, national, regional si local, cat si pentru companiile private din Europa.

In fiecare an, EuropeanAcademy for Taxes, Economics & Law organizeaza un eveniment unic in Europa, ce reuneste sute de experti in problematica europeana. Este vorba de Simpozionul Anual al Fondurilor Europene (European Annual Symposium EU Funds), ajuns in 2014 la editia a 9-a.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.