Formare si certificare post-universitara in managementul proiectelor cu fonduri UE

EUROLINK House of Europe a lansat o noua editie a sesiunii de Formare si certificare post-universitara in managementul proiectelor cu fonduri UE, lansand inscrierile pentru Grupa 16 de studiu.

Pentru toti cei interesati de cea mai completa, documentata, inter-activa, rapida si simpla modalitate de formare multi- si inter-disciplinara de tip post-universitar in domeniul accesarii, implementarii/ gestionarii si evaluarii proiectelor finantate in mod specific din Fonduri Europene, informam ca Fundatia EUROLINK-House of Europe, coordonatoare din anul 2007 a Platformei „EU-RO Clearing Funds”(StrucuturalFunds.ro), in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA” (ugc.ro), Membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana, lanseaza inscrierile pentru cea de-a XVI-a grupa de studiu, cea dintai pe 2011, in cadrul Programului National de formare sistematica in domeniul proiectelor finantate din fonduri UE.

Cei peste 300 de cursanti din toata tara si din toate sectoarele de activitate  ce au absolivit cu succes aceste cursuri au instituit o traditie pe care incercam sa o urmam in continuare cu intreaga responsabilitate, probata prin rezultatele profesionale si practice deosebite ale absolventilor sai. Reamintim cateva dintre atuurile ce confera temeinicie si originalitate acestui program educational online, de tip post-universitar:

se desfasoara in sistem integral on-line (pe Internet), pe durata a trei luni;

continutul multi-diciplinar al modulelor personalizate ofera o perspectiva panoramica si o abordare trans-sectoriala asupra tuturor aspectelor legate de redactarea proiectelor de investitii;

-inscrierea gratuita a absolventilor, la cerere, in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor specializati in proiectele co-finantate din Fonduri Europene pentru sporirea sanselor de angajabilitate a acestora;

-furnizeaza informare si consiliere personalizata;

acorda facilitati de participare la celelalte programe de training si la evenimentele/ reuniunile organizate de Fundatia EUROLINK-Casa Europei.

Grupa a XVI-a se va desfasura in perioada lunilor ianuarie-aprilie 2011. Termenul limita pentru inscrieri este data de 21 ianuarie 2011. Detalii tehnice suplimentare referitoare la oportunitatile deosebite oferite de participarea/absolvirea acestui program, precum si modalitatea de inscriere pot fi obtinute consultand pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau contactand Secretariatului Tehnic la adresaeurolink@b.astral.ro sau tel./fax : 021.2304997.

Partenerii media ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.roNewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Tribuna Economica, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.roPRwave.ro,Finantare.roSmartFinancial.roSmartBank.roGhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile,ComunicateMedia.roStiriEvenimente.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru conformitate,

Secretariatul Platformei “EU-RO Clearing Funds”

c/o Fundatia EUROLINK -Casa Europei

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Formare si certificare post-universitara in managementul proiectelor cu fonduri UE

  1. kitty 27/11/2011 at 22:08

    Exista si o serie viitoare? Daca da, cand se fac inscrierile si care sunt conditiile? Doresc sa ma inscriu pentru urmatoarea serie. Va rog sa imi furnizati, daca e posibil, informatiile acestea pe e-mail.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.