Udrea, despre MRU și Mihail Neamţu: ”Prostia se plăteşte. Ar fi fost mai bine să fi intrat în PDL în loc să facem ARD”

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, luni, că era mai bine dacă, în loc să fie constituită ARD, Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu ar fi intrat în PDL, iar partidul ar fi rămas cu brandul său, notează Gandul.info.

Sunt de acord că prostia se plăteşte. A fost o decizie luată de întreg partidul. La momentul în care am luat această decizie, majoritatea a fost de acord cu această variantă. Cu toţii am fost de acord să constituim ARD. Şi mie mi s-a reproşat că ARD e o soluţie prin care să ne ascundem de PDL. Nu era cazul meu, eu nu m-am ascuns. Cred că era mai bine dacă rămâneam cu brandul PDL în loc să demolăm liderii care au fost la conducearea partidului în perioada în care am guvernat. Cu toate acţiunile nepopulare ale guvernării, am avut şi efcete pozitive”, a declarat Elena Udrea potrivit RTV.

Ea a explicat, totodată, că formal ARD a încetat să mai existe din simplul fapt că protocolul care stătea la baza alianţei era valabil doar până în ziua alegerilor.

Nu e o decizie pe care am luat-o noi acum, ci e o urmare a faptului că s-au încheiat alegerile. Aşa a fost declarată alianţa în actul constitutiv”, a precizat Udrea.

Mai multe declaratii ale fostului ministru AICI.

Sursa: Gandul.info
Foto:  www.facebook.com/EUdrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.