VIDEO Sotia lui Crin Antonescu va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European. Europarlamentarul PNL Adina Valean, europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu si directorul STS Marcel Oprescu, pe Calea Europeana. Vineri, 22 noiembrie, de la 18.50, pe TVR1

poza calea 22 aTVR 1 a difuzat vineri, de la ora 18.50 emisiunea Calea Europeana. Invitatii lui Dan Carbunaru au fost Adina Valean – europarlamentar PNL, Ioan Mircea Pascu- europarlamentar PSD si Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Adina Valean  este sotia presedintelui PNL, Crin Antonescu si apare foarte rar in emisiuni tv. Adina Valean a fost declarata cel mai influent europarlamentar, in 2011, potrivit organizatiei votewatch.eu. Europarlamentarul PNL a anuntat ca doreste sa candideze pentru un nou mandat de europarlamentar. La randul sau, eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pascu a declarat ca se va inscrie in competitia electorala europeana de la anul. Cu ce se mandresc cei doi europarlamentari si cum vad situatia Republicii Moldova?

Urmariti AICI o emisiune despre politica externa, Rusia, Ucraina, implicatiile Summit-ului de la Vilnius si sistemul european care va salva in timp record victimele accidentelor rutiere grave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.