MediaTRUST: Cine a ocupat studiorile TV in campania electorala

Alina Gorghiu, Andreea Pora şi Ecaterina Andronescu se numără printre personalităţile feminine cu cele mai multe prezenţe în studio din luna noiembrie.

Alina Gorghiu, Andreea Pora  şi Ecaterina Andronescu se numără printre personalităţile feminine cu cele mai multe prezenţe în platourile de televiziunepotrivit mediaTRUST România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare.

Clasamentul  mediaTRUST din luna noiembrie prezintă o situaţie interesantă în ceea ce priveşte prezenţa în studio a personalităţilor feminine, cinci dintre acestea ocupând prima poziţie, fiecare cu câte 10 apariţii.

Astfel, Alina Gorghiu, membru PNL, Andreea Pora, jurnalist, Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, Cercetării și Inovării, Lavinia Şandru şi Sandra Pralong Budiş, membru PNŢCD, sunt personalităţile feminine cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV.

În top 3 personalităţi masculine situaţia rămâne neschimbată şi pentru luna noiembrie. Astfel, primul loc este ocupat de Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice cu 39 de apariţii. Pe locul doi se află Bogdan Chirieac, om de afaceri şi jurnalist al publicaţiei online DCNews, cu 36 de prezenţe, urmat de sociologul Marius Pieleanu, cu 23 de apariţii.

La Antena 3, invitatul cu cele mai multe prezenţe este Mugur Ciuvică, urmat de Bogdan Chirieac şi economistul Ilie Şerbănescu.

La Realitatea TV, jurnalistul Alecu Racoviceanu, Lavinia Şandru, Cristian Teodorescu şi Alexandru Căutiş au înregistrat cele mai multe apariţii.

România TV i-a avut ca invitaţi principali în luna noiembrie pe Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu şi Florin Iaru.

6 noiembrie şi 15 noiembrie 2012 sunt zilele în care posturile de televiziune au avut cel mai mare număr de invitaţi în studio. Astfel, în data de 6 noiembrie 2012, posturile TV monitorizate de mediaTRUST pentru acest studiu au avut 86 de invitaţi în studio, cei mai mulţi înregistrându-se la România TV, 21, şi Antena 3, 18.

Citiţi aici mai multe.

Sursa: mediatrust.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.