Raed Arafat a refuzat, din nou, să fie ministrul Sănătăţii

După demisia lui Eugen Nicolăescu, premierul Victor Ponta i-a propus astăzi postul de ministru al Sănătăţii lui Raed Arafat. Acesta l-a refuzat însă invocând faptul că a preluat recent Departamentul pentru Intervenţii din MAI în care doreşte să rămână, scrie gandul.info. RAED ARAFAT - CONFERINTA - SEMNARE - PROIECT DE COLABORARE

„L-am rugat încă o dată să fie ministrul Sănătăţii şi m-a refuzat. Poate nu-i rău, dar ar fi fost un ministru al Sănătăţii foarte bun”, a relatat Ponta discuţia din această după-amiază cu Arafat. Ponta i-a propus secretarului de stat aceeaşi poziţie şi în Guvernul Ponta 1, însă Arafat a acceptat doar un interimat.

Un alt ministru pe care Ponta spune că şi-l doreşte din nou în Guvern este prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, dând însă şanse minime acestui scenariu. „Pot să vă spun că mi-aş dori, dar nu cred că se va întâmpla”, a anticipat el.

În linii mari, Guvernul Ponta 3 va avea o structură similară celui actual, premierul avansând însă şi oficial varianta ca fiecare dintre partidele componente să aibă câte un vicepremier. „Cred că e nevoie, într-un an cu două rânduri de alegeri, pentru mine e foarte important ca toate partidele să aibă o reprezentare clară în Guvern, dacă se poate şi la nivel de viceprim-ministru pentru ca nimeni să nu poată spune la o oră după şedinţa de Guvern „eu nu am fost de acord””, s-a justificat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.