Wilfried Martens: ARD și UDMR, alegerea europeană pentru România

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, le-a urat succes în alegeri reprezentanților ARD şi UDMR. Potrivit acestuia, cele două formațiuni sunt singurele oferte electorale care îi pot garanta României un rol central în proiectul european, potrivit unui  comunicat remis presei.

Redăm conținutul integral documentului:

„Doresc sa urez ARD si UDMR mult succes în vederea alegerilor parlamentare de duminica. Acestea sunt singurele oferte electorale care garanteaza României un rol central în proiectul european. Apartenenta la Uniunea Europeana a fost extrem de benefica pentru România si cetatenii ei. Este important ca aceste beneficii sa fie pastrate si amplificate. Însa, de-a lungul ultimelor luni, guvernarea scandaloasa a lui Victor Ponta a dus la marginalizarea rapida a tarii sale în Uniunea Europeana si chiar în propria sa familie politica, Partidul Socialistilor Europeni (PES), care a decis în septembrie sa anuleze congresul programat la Bucuresti. Ma tem ca daca Victor Ponta ramâne la putere marginalizarea României se va accentua,” a afirmat presedintele PPE.

”Este de la sine înteles ca, dupa alegeri, presedintele României, Traian Basescu va face tot ce îi sta în putere pentru a asigura formarea unui guvern credibil si stabil, conform articolului 103 din Constitutia României,” a adaugat Martens.

Foto: www.eppgroup.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.