Dragnea: Nu avem nici listă lungă, şi nici scurtă în PSD de prezidenţiabili. Sigur va candida Ponta

Liviu-Dragnea-si-Victor-Ponta-la-reuniunea-BPN-al-PSD-24.02.2014Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Suceava, ca in PSD nu exista nicio lista cu candidati la Presedintie, nici lunga, si nici scurta, iar el este sigur ca PSD il va avea drept candidat pe presedintele partidului, Victor Ponta.

Dragnea a declarat pentru Mediafax ca viitorul candidat al PSD la Presedintie va fi stabilit prin procedurile statutare.

“Cu certitudine va pot spune ca nu exista nicio lista, nici lunga, si nici scurta in PSD cu posibili candidati la Presedintie. Cat de curand, vom stabili asta in partid prin procedurile statutare cine este candidat. Eu cred ca avem un candidat cu sanse serioase de reusita, care e Victor Ponta”, a spus Dragnea.

Intrebat daca si-ar dori sa candideze el la Presedintie daca Victor Ponta isi exprima intentia de a continua mandatul de premier, Liviu Dragnea a raspuns: “Nu”.

“Nu, pentru ca sunt sigur ca va candida Victor Ponta”, a conchis Dragnea.

 

 

.

One Response to Dragnea: Nu avem nici listă lungă, şi nici scurtă în PSD de prezidenţiabili. Sigur va candida Ponta

  1. mariana 05/06/2014 at 15:39

    eu sper din tot sufletul ca cei de pe dreapta si sanatosi la cap sa faca tot posibilul sa-l impidice peplagiatorul mincinos de a ajunge presedintele tarii, daca oamenii politici sanatosi la minte nu vor intelege atunci, dracu ne ia pe toti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.