VIDEO Eurodeputatul Claudia Țapardel a organizat la București cea mai importantă conferință europeană pentru transport și turism ”Connecting Europe through Innovation”

România găzduiește joi cea de a doua ediție a Conferinței la nivel înalt „Connecting Europe through Innovation”, un eveniment organizat de eurodeputatul Claudia Țapardel (PSD, S&D), co-președinte al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului din Parlamentul European, și care se bucură de participarea extraordinară a comisarului european pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, Elzbieta Bienkowska.

FOTO: Claudia Țapardel/ Facebook

VIDEO III

VIDEO II

VIDEO I

Evenimentul este găzduit de Palatul Parlamentului din București, joi 17 mai, începând de la ora 09:15 și este transmis LIVE pe CaleaEuropeana.ro.

Ediția din acest an reunește miniștri ai turismului și transporturilor, înalți reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Parlamentului European și ai Guvernului României, precum și unele dintre cele mai importante organizații europene din domeniul turismului și a transporturilor.

La eveniment, alături de comisarul Elzbieta Bienkowska, vor participa și președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea, vicepremierul Ana Birchall, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, dar și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

”Este un moment extrem de emoționant pentru mine să organizez în țara mea primul eveniment de o asemenea anvergură. În calitate de reprezentant al României în Legislativul European, consider că organizarea unui asemenea eveniment la București este de bun augur, luând în considerare potențialul țării noastre de a fi un reper pentru turismul din Europa Centrală și de Est”, a declarat Claudia Țapardel, în prefațarea evenimentului.

Scopul acestei Conferințe este să atragă atenția decidenților din sectorul public și privat asupra aportului tehnologiei la îmbunătățirea serviciilor de turism și transport în era digitală.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.