LIVE VIDEO: Luni, 2 aprilie, la Cafeneaua Complexităţii, ora 19:30: Expresia Digitală a Societăţii Umane şi “fantome dinamice”Live video
Cafeneaua Complexităţii îşi va incepe seara cu un invitat special ce ne va vorbi pe Skype din Germania despre … “fantome dinamice”. Asa cum ne-am obisnuit din studiul Complexitatii, de multe ori cuvintele ascund cu totul alte intelesuri. In acest caz al… fantomelor este vorba de obiecte ce simuleaza organele umane, utilizate in etalonarea si verificarea echipamentelor din Radiologie. Pe langa acest subiect interesant mai are si alte cateva surprize… Cine este insa …producatorul de fantome?

Numele sau este  Werner Hoedlmayr. Nascut in Bucuresti, absolvent al Facultatii de Electronica din Politehnica bucuresteana, Wermer s-a dedicate exclusiv domeniului tehnicii medicale. Este de 30 de ani in Germania,  acum colaborator extern al firmei QRM GmbH  Möhrendorf,  responsabil in principal pentru crearea si realizarea de simulatoare dinamice. Printre hobby-urile sale: radioamatorism (inclusiv antene fractale), limbi straine, literature, artă şamd.

Seara va continua cu o prezentare realizata de Gabi Valsan despre Expresia Digitala a Societatii Umane. Societatea umana are multe forme, printre care si cea digitala. Va invitam la o discutie despre noile tendinte in sfera internetului, structurarea vizuala a informatiei si modificari comportamentale ale societatii sub influenta internetului.

In incheiere Cristina Jalba si Gabi Valsan vor povesti despre experienta unui training intercultural privind participarea activa a tinerilor in societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.