Mircea Dusa: Sunt bucuros ca in sfarsit ne aparam demnitatea nationala

mircea dusa gov.roMinistrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat la Izvoru Muresului (judetul Harghita) ca institutiile statului trebuiau sa inteleaga de mult ca afirmatiile “aberante” ale unor lideri din Ungaria incalca legile Romaniei si si-a exprimat bucuria ca “in sfarsit ne aparam demnitatea nationala”, informeaza portalul Ziare.com.

Ministrul Apararii Nationale a reamintit, luni, celor prezenti la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca a atras atentia inca de acum doi sau trei ani institutiilor statului ca trebuie sa trateze cu fermitate declaratiile unor lideri maghiari, prezenti an de an la Universitatea de vara de la Baile Tusnad si la Tabara EMI.

“Eu aceste lucruri le spuneam acum doi sau trei ani. Daca institutiile statului roman se hotarasc sa fie ferme, indiferent care institutii, sunt bucuros ca in sfarsit ne aparam demnitatea nationala si ordinea constitutionala. Unii vin aici cu declaratii aberante, la Tusnad sau Borzont, si raspund cu foarte multa vehementa. Institutiile statului si altii trebuiau sa inteleaga de mult ca asemenea afirmatii nu isi au locul aici, in inima Romaniei, ca, pana la urma, aceste declaratii chiar incalca legile Romaniei si ordinea constitutionala”, a spus Mircea Dusa.

Sursa: Ziare.com
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.