Şova despre dezbaterea în PE: Mesajul va fi simplu, n-a fost lovitură de stat

Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, a declarat luni, la RFI, că mesajul social-democraţilor la dezbaterea de miercuri din Parlamentul European va fi unul “clar şi argumentat”, care va sublinia faptul că n-a fost vorba de o lovitură de stat, ci de “un proces democratic, constituţional, firesc”, arată Adevarul.ro.

“Mesajul va fi unul simplu, clar şi argumentat, anume că, în mod firesc, n-a fost deloc o lovitură de stat, au fost numai nişte proceduri parlamentare şi politice urmate de o consultare populară, de o decizie a Curţii Constituţionale”, a declarat Şova.

De asemenea, acesta consideră că suspendarea preşedintelui a fost “un proces democratic, constituţional, firesc şi fără niciun fel de îndoială cu privire la niciuna din afirmaţiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului”.

Deşi nu va participa la dezbatere, fiindcă nu este membru al Parlamentului European, Şova va sosi marţi la Bruxelles, pentru a lua parte la reuniunea socialiştilor europeni, acolo unde, de asemenea, se va discuta acest subiect.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  https://www.facebook.com/dan.sova.92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.