Stolojan: Antonescu fie minte, fie e neinformat când spune că l-am promovat pe Tokes în PE

stolojan1Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că liderul PNL Crin Antonescu “fie minte, fie e superficial”, atunci când spune că, alături de Marian Jean Marinescu şi Monica Macovei, el ar fi contribuit la promovarea lui Laszlo Tokes în Parlamentul European.

“Dl. Antonescu, președintele PNL, a afirmat public că europarlamentarii Stolojan, Marinescu și Macovei au contribuit la promovarea dlui László Tőkés în Parlamentul European. Ca de obicei, dl. Antonescu fie minte , fie este neinformat și superficial”, susține Theodor Stolojan, potrivit unui comunicat EPP.

“László Tőkés a ajuns vicepreședinte al Parlamentului European, la propunerea europarlamentarilor din partea partidului FIDESZ din Ungaria, în urma retragerii lui Pál Schmitt din funcția de vicepreședinte. Prin urmare, nu europarlamentarii români, membri ai PDL, l-au propus și promovat pe dl. Tokes în funcția de vicepreședinte”, a explicat Theodor Stolojan.

Reacția europarlamentarului PDL survine ca urmare a faptului că, în urmă cu o zi, liderul  PNL, Crin Antonescu, întrebat cum vede declaraţia europarlamentarului Laszlo Tokes din Parlamentul European despre Ţintul Secuiesc şi Crimeea, a răspuns: ”Este scandalos şi este alarmant. Cred că este o întrebare foarte bună pe care să i-o puneţi domnului preşedinte Băsescu, domnului fost preşedintele PDL Emil Boc, domnului Stolojan, domnului Marian Jean Marinescu, doamnei Macovei, celor care în PE au cauţionat susţinerea pe familie politică şi chiar promovarea domnului Tokes”.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.