Traian Băsescu: Aş fi un premier extraordinar

t-basescuPreşedintele Băsescu crede că ar fi un premier bun, însă nu-şi doreşte această funcţie deoarece vrea să crească un partid care să „modernizeze România”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR, că după terminarea mandatului vrea să crească un partid care să aibă ca obiectiv modernizarea statului şi creşterea competitivităţii României, el arătând că nu se pregăteşte să fie premier, deşi ar fi extraordinar de bun.

Aş fi un prim-ministru, cu experienţa pe care o am, foarte bun. Dar nu mă pregătesc pentru asta, asta e ce am acumulat în atâţia ani. M-am uitat şi eu la bugete”, a declarat Traian Băsescu, întrebat dacă se pregăteşte pentru a deveni premier, după ce îşi va termina mandatul la Cotroceni, potrivit Gandul.info.

Despre ceeea ce va face după terminarea mandatului, Traian Băsescu a spus: „Vreau să cresc un partid, după ce îmi termin mandatul, care să abă ca obiectiv modernizarea statului şi creşterea competitivităţii României”, a spus preşedintele, adăugând că îşi doreşte acest lucru pentru anul 2016.

Aş fi extraordinar de bun ca prim-ministru”, a mai comentat Traian Băsescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.