Traian Băsescu, despre Ponta: Mă mir că nu a pus o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza

traian basescuPreşedintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta după gafa “echipei V.P.” care a postat, de Crăciun, o fotografie cu premierul alături de regele Mihai, anunţându-i acestuia vizita la Săvârşin unde luase, în realitate, masa cu Principesa Margareta şi cu Principele Radu.

“La începutului lui 2013 Ponta avea, dacă luăm casa de sondaje a domnului Dâncu (IRES, n.red.), 51% încredere, în decembrie a terminat cu 41%. Nu e fericirea atât de mare să încerci să jonglezi între adevăr şi minciună cu tentaţia de a păcăli populaţia, mai devreme sau mai târziu se răzbună, ca şi gafele am luat masa cu Regele Mihai. Mă mir că nu a pus şi o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmizegetusa”, a comentat Băsescu, după ce premierul a postat, pe acelaşi cont pe Facebook, fotografii din timpul vacanţei de iarnă petrecute, cu familia, la Sarmizegetusa, cetatea dacică fiind în această perioadă închisă pentru public.

Sursa: B1.ro
F
oto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.