Turcii prefera sa faca investitii in Romania decat in alte tari UE

Pentru mulţi oameni de afaceri turci, România este o destinaţie pentru investiţii mult mai bună decât multe alte ţări din Uniunea Europeană, potrivit Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD).

“Suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte potenţialul economiei româneşti şi suntem siguri că pentru investitorii turci, România este o destinaţie pentru investiţii mult mai bună decât multe alte ţări din Uniunea Europeană. Constant invităm investitorii turci să vină aici şi să aducă valoare adaugată la capacitatea de export a Romaniei”, a afirmat Omer Susli, preşedintele TIAD, citat de Adevarul.ro.

Tot pentru a întări colaborarea dintre mediul de afaceri turcesc şi cel românesc, reprezentanţii TIAD vor demara o serie de întâlniri periodice cu Radu Zaharia, Director general – Direcţia Generală Comerţ şi Relaţii Internaţionale din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului, şi Mediului de Afaceri.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD) va crea împreună cu reprezentaţi ai Ambasadei Turciei în România şi ai Ministerului Afacerilor Externe un grup de lucru comun care să iniţieze proiecte de cooperare în vederea creşterii vizibilităţii comunităţii de afaceri turceşti în România şi pentru a intensifica schimburile economice dintre cele două ţări.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul Adevarul.ro.

Sursa articol: Adevarul.ro
Sursa foto: steag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.