Băsescu: Ca să demisionez trebuie să fiu în funcţie. Eu sunt suspendat

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a fost întrebat vineri dacă ia în calcul demisia sa din funcţie, el răspunzând: “Din postura de suspendat, eu n-am cum demisiona”, arată Mediafax

Traian Băsescu a declarat că nu pot exista “ilegalitate mai mare şi prostie mai mare” decât scoaterea din listele electorale a cetăţenilor români plecaţi în străinătate, el precizând că deţinătorii cetăţeniei române au drepturi electorale oriunde s-ar afla.

Declaraţiile lui Traian Băsescu:

 • Statul român nu are instituţii şubrede. Este un stat consolidat, cu instituţii funcţionale, dar niciun stat nu rezistă să rămână funcţional pe de-a-ntregul când o majoritate politică încalcă legile statului.
 • Ca să demisionez trebuie să fiu în funcţie. Eu sunt suspendat. Din postura de suspendat nu pot demisiona.
 • Revenirea la Cotroceni nu mai e o prioritate. Pentru mine miza cea mai mare este demantelarea reţelelor de fraudare a proceselor electorale şi stabilirea responsabilităţilor pentru cei care după ce au organizat un referendum îl neagă ei înşişi. Nici nu mă interesează termenele CC.

Mai multe declaraţii ale preşedintelui suspendat AICI.

Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

2 Responses to Băsescu: Ca să demisionez trebuie să fiu în funcţie. Eu sunt suspendat

 1. Sever Avram 04/08/2012 at 11:47

  O dilema din care nu putem iesi, am zis, deci , sa fie cat mai repede repus !!

  Reply
 2. eugen mirea 05/08/2012 at 08:50

  Cum e ba sa fi Presedinte si sa-ti ia a’lu Cacarau locul, ca asa scrie in contractul lui cu Voiculescu asta?. Lasa ba, ca luna asta mai stai si ma’tale pe tuse nitel, ca romanii oricum erau trasi pe linie moarta. E canicula asta, e vara, asta e!. Vine toamna si atunci sa te vad cum castigi matale parlamentul, ca acolo e cuibul de viespii, sti bine si trebuie sa o cam roiasca din loc lacheii astia, ca prea se cred dumnezei pe acolo.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *